nuffnang

Wednesday, February 9, 2011

Pretty Princess Closet Giveaway.

Arini aku free skit tuk jelajah blog2 org ni...Dgn semagatnyer aku skroll satu2 blog y bru update...Blog y plg aku suke tgk suda tentu la baju online..name pon pompuan kn...x ingat da macam mana aku blh jumpe blog special ni..coz aku ni suke merayap blog2 org,klik sane sini x tentu hala...

First time aku tgk blog ni mcm jatuh cinta pndg pertama ngn baju2 dia...hahahha...gila pe cinta ngn bju...tp aku xtpu,mmg aku tertrik...Pe lagi,trus aku add dia dlm list favrte blog aku..2,3 ari xbukak blog tgk ada byk entry bru,blog ni slh stu drpdnye..



Skroll pye skroll tgk ada entry "Pretty Princess Closet Giveaway"....Bace pye bace mcm best..yela,sape xnk dapat gift,nak2 aku y da jth ati ngn smua jubah2 dia...hihhih...Aku xpnh masuk contest,ni y 1st..dpt x dpt nsb la kn,tp bgs gak contest cmni dpt aku kongsi bju2 cntik ngn kwn2ku....


Aku suke baju y tgh 2...simple je...rm 160 je.....

1st tgk baju ni,aku da beragan ala2 mat jenin,tunag nti boleh try bli..xpyh sush cari kaen n tmph...lg mahal kos ada la...Siap promote kt mak aku lg blog ni...hahha...Insyaallh raya ni nk try satu baju jubah dr blog ni coz bju2 dia smua meletop...bukan megampu tau, senang citer korg tgk la sendri bju2 jubah blog dia..


Dengan rela ati aku nk tag kwn2ku.....
  1. http://heartofpinky.blogspot.com/
  2. http://yanaerain.blogspot.com/ 
  3. http://sorayapending.blogspot.com/ 
  4. http://sheislala.blogspot.com/ 
  5.  http://gurlz8998.blogspot.com/

1 comment:

  1. Hi! I know this is kinda off topic but I'd figured I'd ask.
    Would you be interested in trading links or maybe guest writing a
    blog article or vice-versa? My site addresses a lot of the same topics
    as yours and I believe we could greatly benefit from each other.
    If you might be interested feel free to shoot me an e-mail.

    I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!



    Here is my web-site - astuces coupe faim naturel

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...